Így festesz nálunk2019-02-18T22:09:58+00:00

ÉLMÉNYFESTÉS A VARÁZS-CERUZA RAJZISKOLÁBAN! 

Lépj ki néhány órára a mindennapi mókuskerékből és készítsd el életed első festményét, melynek helye már ott vár az otthonod falán!

Ha szeretnél néhány órában tartalmasan kikapcsolódni és mindeközben profi tréner iránymutatásával elkészíteni egy fantasztikus festményt, gyere el 3 órás ÖRÖMFESTÉS programunkra!

Mi fog történni a programon?

Vászonra fogsz dolgozni akrilfestékkel és nincs semmi más dolgod, mint élvezni, hogy életre kel Benned a művészi éned! 😉

NEM SZÜKSÉGES semmiféle előképzettség, festési tapasztalat, teljesen kezdőként is itt a helyed!

Ha pedig már elvégezted nálunk valamelyik festő tanfolyamot, itt a remek alkalom, hogy gyakorolj és tovább fejleszd a technikád.

 

A felnőtt Örömfestés program ára: 9.990.-Ft/fő, mely tartalmaz minden szükséges eszközt és anyagot, valamint 1db feszített vásznat, melyre alkotásodat készíteni fogod.

Örömfestés Gyermekednek is – sötétben világító festékkel!

Ceruza ikonHozd el gyermekedet is Örömfestés programunkra, ahol felébresztjük gyermeked kreatív energiáit egy gyönyörű festmény elkészítésével!

Ceruza ikon Mindössze 1,5 óra alatt egy csodaszép akril festmény fog elkészülni a tél és a varázslat jegyében. wink

Ceruza ikon Speciális, foszforeszkáló (nem fluoreszkáló, mert az csak UV-fényre reagál!) festékkel fejezzük be a képet, így a kép egyes részei a sötétben világítani fognak.

Ceruza ikon A gyermek Örömfestés ára: 4.990.-Ft/fő, mely tartalmaz minden szükséges eszközt és anyagot, valamint 1 db feszített vásznat, melyre gyermeked alkotni fog.

Ceruza ikon Ha Te is szeretnél gyermekeddel együtt részt venni a programon, erre is van lehetőség! smiley Ebben az esetben a jelentkezést 2 fő részére adjátok le, mi pedig egy nagyobb vászonnal készülünk Nektek!